Kategorier
Info in för sommaren.

Välkommen att boka mig.

Snart kommer höstmörkret och jag vill gärna pigga upp känslorna med musik och sång.

Jag har satt in annons i några ”mitt i” tidningar för att få flera privata kunder att upptäcka mig.

Jag har även beställt den senaste modulen(trummaskin) från Ketron.

Det ska vara fantastiska ljud. Jag håller även på att skriva ny musik.

Har ni varit i Brömse? Åk dit och ta en fika eller matbit på caféet. Jag håller på med att dikta en visa till dem.

Jag var till gränsen mellan Småland och Blekinge, det var här ett historiskt möte skedde 1645. Torstensonska kriget som inleddes 1643 mellan Sverige och Danmark – Norge. Inte långt från Café Brömsebro skedde detta. En fantastisk plats där borgen var. Svenskarna hade koll vilka fartyg som seglade in mot Kalmar.

Det finns också en ladugård på vänstra sidan där det går att köpa potatis, jordgubbar, ägg och annat. Den goda glassen Otto.

Av perspeleman.se

Född och uppvuxen i Gustavsberg, efter 70-talets arbetskraftsinvandring till fabriken lärde jag mig många finska låtar. På 80-talets mitt åkte jag till Teneriffa. Tre vintrar underhöll jag skandinaviska gäster på en restaurang.
Nu bor jag i Järfälla 61 år fyllda och jobbar heltid med musiken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *