Bilder från spelningar

En vacker bild från Boda brygga, där båten avgick till brudparets bostad. Det blev en tur med bubbel och tilltugg. Fint väder och bra stämning bland de 90 personerna som njöt av min musik. Gästerna uppskattade när jag stod på kajen och spelade när de gick ombord.

Café Villa Ed, 6 juni

Nu har jag varit på Café Villa Ed i tre år. Alltid lika fint väder och mycket folk som lyssnar. På Villa Ed finns både det ena och det andra. Butiker som lergods, och klädbutik, frisör, och kroppsbehandling bl a massage. Oj jag glömde butiken på gården, de säljer saker med köksanknytning. Jag spelade mellan 12-15 sen stängde de kl 16.00 i år. Annat är det när den 6:e infaller på en fredag eller lördag.

En fin scen som finns på Edö social- och omsorgsboende, Farsta söder om stan.

Här på Edö finns en väldigt fin scen. Bra publik också, ca 30-40 pers. Oftast är det inte mer än 10-15 pers på omsorgsboende. Så här njuter jag, när jag spelar. De har en mycket trevlig aktivitets ansvarig.

Spelning på kajkanten.

Under Danvikstullsbron ligger Boule och Berså, en pub med sjöutsikt!

Jag var här en vecka innan och rekade. Det var mycket trevligt att sitta och titta på båtarna som gick in och ut från hammarby. God öl och god mat gjorde livet ännu bättre. På spelningen var det lite svalare och det drog när jag spelade, så rösten började ta stryk. Så medans detta gäng på 90 pers var och spelade boule så flyttade jag in inunder ett tak där gästerna senare skulle intaga måltiden. Så därifrån spelade jag underhållnings musik blandat svenskt/engelskt och min finska låt Saumaa! Kunden var nöjd, likaså jag för rösten kom tillbaka.

Party: Allsång på Ingarö,
Party på Björkvik, Ingarö

Party på Bistro Björkvik på Ingarö. Här var det allsång som gällde för det firades 80 år och hela släkten var samlad. Kul med fest!

Senare var jag på ytterligare en fest på Ingarö, Eknäs. Där firades en 90 åring. Det blev ett så bra kalas med sjung glada gäster så jag stannade där 2 timmar extra.