Mina kunder

Mina Kunder gillar Per Spelemans dragspelsunderhållning!

Återkommande kunder och beröm.

   .

Återkommande kunder

Dessa är social- och omsorgs kunder:

Jag spelar och sjunger. Ibland får de boende gissa vem som sjöng den aktuella låten. De gillar när de får tänka lite. De gillar även att höra något som hänt på mina uppdrag, t ex när jag mötte Jan Malmsjö och fick en pratstund med honom. Eller när jag blev akterseglad på Björkö(Birka). Det var innan mobiltelefonernas tid! Jag ska säga er att jag brukar spela Hej baburiba, som burken spelade. Han slutade låten med ”hälsan för halsen!” Det har aldrig hänt att någon sagt fel. Ja vad säger de då?

Tänk jag kan ställa den frågan och det ser ut som om ingen är med i musikstunden, men så förvånad jag blir en samklang kör ropar: BRONZOL!!!

Hos dessa kunder spelar jag upp till en timme, om inte det begärs mera. Som till exempel kräftskivan på Attendo Sabbatsbergsbyn.

Jag har också spelat på flera avdelningar med 25 minuter på varje avdelning. Som på Vaxholms äldreboende. Eller i min hembygd på Kastanjens social- och omsorgsboende.

Attendo, Danderyds Kommun, Ekerö Kommun, Ersta Diakonisällskap, Frösunda Äldreomsorg AB, Förenade Care AB, Haninge Kommun, Stockholms stad, Järfälla Kommun, Norlandia Care AB, Nynäshamns Kommun, Salems Kommun, Sigtuna Kommun, Silverlife service AB, Vardaga omsorg AB, Västerås Stad.

Övriga kunder: Röda Korset – I Finntorp på Röda korsets second hand, Bin-sell – ett kranföretag från Länna söder om stan, ON AIR: game shows för dig, Lagnö skeppslag – midsommardansen, Life Event Sweden – ett event företag, BRF Styrmannen – firande av 50 års föreningsliv spelade på städdagen, M/S Rödlöga – spelat på denna båt för olika företag, BRF Manegen – julfest den sista söndagen i november, Ingarö Tennisklubb – 50 års jubileum , Villa Ed – Nantionaldagen och några privata kunder.

Vi hoppas på ett nytt trevligt år 2023 där nya kunder upptäcker Per Speleman.

Beröm:

Hej
Du spelade på Ingarö tennisklubb 50 års jubileum den 2 juli förra året och det var så trevligt.
Jag vill höra om jag kan boka upp dig lördagen den 6 maj för en spelning då min mamma fyller
90 år. 
Hon bor på Ingarö och tiden skulle vara kl 13-15 eller kl 14-16.
Vänliga hälsningar

Bokat och klart!

Det blev så roligt och omtyckt så jag stannade till klockan 20:00!!!

Hej,

Vad roligt att du är intresserad! Jag bokar jätte gärna in dig till den 22/2. Det är Pubkväll då för våra boende och närstående😊

Det blev en trevlig tillställning – mycket uppskattat!

Tusen tack för en fantastisk show! Alla talade så väl om den och pappa uppskattade det jättemycket. Tack så mycket – Anneli

En överraskning för en 90-åring med finsk inslag. Sjöng en låt på finska.