Bröllop

Bröllop

Är det bästa jag vet. Och jag får sjunga kärleksvisor i massor. Oftast så går brudparet iväg för fotografering och det är då jag finns till för att roa gästerna.

Ni kanske önskar en speciell sång när ni kommer tillbaka från fotograferingen .

Dessa är exempel på visor: min älskling du är som en ros, jag tror på kärleken, ännu doftar kärlek, du är det vackraste som finns, kärleken förde oss samman, båtlåt, för kärlekens skull, om du var vaken skulle jag ge dig, tro, jag vill känna tro, du är den ende, den första gång jag såg dig.

Det finns massor av härliga visor. Det behöver ju inte bara vara kärleksvisor utan sommarvisor går ju också bra. sånger som håller humöret uppe för era gäster.

Ofta är det fint väder. Alla är uppklädda, och på ett strålande humör. Bubbel i glasen, vänner träffas, det var länge sedan de träffades. Släkten är här, mostrar, morbror, mammor och pappor, som ser fram mot den nya släkten. Kommer talet att gå bra…Är maten varm/kall? Det ska bli en trevlig föreställning med mycket skratt. Jag bugar och bockar och önskar er lycka till (med kärleken).

Jag brukar också bjuda på en sång när jag är ute privat. Jag kommer ihåg när jag körde lastbil till Tyresö slott. Där var det ett bröllopspar som var för sig själva. Jag frågade om de ville höra en sång och det gick bra. För nån månad sen var jag på Vaxholms hotellrestaurang och spontan sjöng för en kvinna. Med blommor och med blad, vi hyllar denna dag. Hurra, hurra för solvej idag. Hurra, hurra, hurra, hurra hurra. Ja må du leva, ja må du leva. Ja må du leva i lyckliga dar…..Hurra!

När man sitter rygg i rygg på restaurangen, så hör jag vad som är på gång. Det händer inte så ofta, att jag sjunger men jag vet att det uppskattas.