Lyssna

Här spelar Greger klarinett. Men i sången ”vigsel på Birka” spelar han gitarr.

Lyssna på mina komponerade låtar. Jag skrev skärgårdslåtarna på 90-talet.

I albumet ”längtan till sommaren” är Alfrida från 2019.

Det finns en låt i det albumet som heter ”Vigsel på Birka”. Den utspelar sig i Mälaren. Det var så att jag och min vän Greger skulle spela på en båt. Vi skulle färdas till Björkö(Birka) och underhålla gästerna. Det skulle ske en vigsel på ön. Vi blev tillfrågade om att spela i kyrkan. Men vi tyckte det var för långt att gå, så vi följde bara med en liten bit. Där väntade vi att brudparet skulle komma, men…..

Det hände något speciellt på den spelningen. Mer säger jag inte. Och det var före mobiltelefonernas tid!! Låten heter ”Vigsel på Birka”. Finns på Spotify eller youtube eller andra musikplatser.

För att avbryta och välja en ny sång, så måste ni trycka på paus. Annars spelas de samtidigt.

Längtan till sommaren” Jag satt i ladan en vinter och väntade på färjan som skulle ta mig till fastlandet. Jag fick en idé när jag tittade runt omkring mig. Dessa tennisrack, krattor hänger här och längtar till sommaren. Ja det blev en låt av den idén.

Stormen Alfrida kom 2019 i början av januari. Jag hade firat nyår på ålandsbåten, lungt och skönt på havet. Efter några dagar var det några grannar på Svartsö som sa att det hade blåst ner några träd. När jag räknade dem blev den 22 st!

Conny Ös har skrivit Tell-us och jag har skrivit texten. Rémi sjunger gudomligt bra. Det här med att ta vara på planeten, vår planet tellus är viktigt. Låten beskriver att vi smutsar ner men måste ta vårt ansvar för att få det bättre. Du och jag.

Sommarens bästa semester – skriven under pandemin. Typ discolåt.

En sång med fart – Jag skrev den rätt snabbt. Det blev en trallvänlig låt som uppskattas av många.”

Det har blivit hela 26 låtar. Följ med på facebook.

Här har vi låten. De flesta säger…lite snällt- jag bara undrar…vad blir det för mat idag – jag bara undrar. så gör min sambo i alla fall. Så jag går till mataffären som alla andra….